Говорител на американските военновъздушни сили призова хората да не се включват

...
Говорител на американските военновъздушни сили призова хората да не се включват
Коментари Харесай

Военновъздушните сили предупредиха американците да не щурмуват Зона 51

Говорител на американските военновъздушни сили призова хората да не се включват в щурма на военната база Зона 51 в щата Невада, разгласен като събитие във фейсбук.
 300 000 души желаят да щурмуват секретната Зона 51 в Невада, с цел да видят извънземните
Макар планът да се нахлуе в базата да е написан в закачлив жанр, събитието събра над 1 милион почитатели и притегли вниманието на военните. В чувство за комизъм създателите приканват тълпата да атакува секретната военна зона тичайки - в стила на героите от японската манга анимация. Целта е най-сетне хората да видят доказателствата за извънземни, които мнозина имат вяра, че се съхраняват от десетилетия в Зона 51.

Военните наподобява позволяват, че въпреки събитието да не е замислено насериозно, то би могло да притегли и действителни почитатели.

Говорител на Еър Форс съобщи пред " Вашингтон поуст ", че армията е " подготвена да отбрани Америка и нейнaта благосъстоятелност ".

Във фейсбук потребител на име Джексън Барнс написа до американското държавно управление, че събитието е смешка и че не е виновен, в случай че хората в действителност решат да го създадат.

Военновъздушните сили обаче припомнят, че Зона 51 е тяхна подготвителна база и не поучават никого да отива там.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР